För utvecklare:

Vad är skillnaden mellan Everyware och Vanilla Wordpress?

Allt innehåll lagras i Open Content, tillgängligt för dig överallt, när som helst. Vi har utvecklat ett wordpress-plugin för att hämta innehåll. Som utvecklare kommer du att lära dig att använda SolR-frågor för att fylla widgets med rätt innehåll.

Verktyg för innehållsskapande:

Dashboard: Ett planeringsverktyg, dag-för-dag, för innehåll som oftast används och styrs av Dashboard lists, utanför Wordpress.

Digital Writer: Självklart kan du använda det starkaste verktyget för innehållsproduktion, den Digitala Writern, tillsammans med Everyware. Att bädda in och och visa ut innehåll har aldrig varit enklare.

Newspilot: Det är också möjligt att skapa innehåll i Newspilot med hjälp av den traditionella Writern och planera innehåll med Everylist-verktyget i Newspilot.

Strukturera era sidor med enkel dra-och-släpp-funktionalitet. Lika enkelt som Lego!

Everyboard är själva kärnan i det som gör Everyware unikt. Det låter dig återskapa era sidor så ofta du vill, utan input från era utvecklare.

Vem som helst kan bygga en sida med hjälp av Everyboard, så enkelt är det. Använd fördefinierade mallar eller bygg något helt nytt. Dra och släpp widgets och anpassa dem efter era behov.

Behöver du strukturera om er startsida på söndag för att det är valdag? Ta en kopia på er nuvarande startsida, gör de nödvändiga förändringarna och schemalägg den att gå live ett visst datum och en viss tid.

Eller kanske vill du bara lägga sporten överst idag? Dra och släpp, spara, allt klart!

Fyll dina byggstenar med widgets - Dashboardlistor, Senaste sportnyheterna, Mest lästa nyheterna, RSS-flöden - och använd dem på er sida. Dölj delar av startsidan för en mobilanvändare, en helt annan för desktop. Detta är möjligt för både ert innehåll och annonser.

-Sidstruktur som är enkel att använda

-Fungerar med Newspilot och Dashboard listor för smidigt publiceringsarbetsflöde

-Dra och släpp artiklar till widgets

-Arbeta manuellt, helt automatiskt, eller någonstans däremellan

-Bygg om din startsida på nolltid

-Bygg nya sektionssidor på bara ett par minuter

-Länka boards till varandra för att undvika onödigt arbete

Ladda gärna ner och läs vårt produktblad om Everyware.

Relaterade artiklar