•Resursplanering med Newsroom Planner

•Newsday publiceringsplanering

•Artikelsök

•Writer

•Era egna verktyg

Ett strömlinjeformat och väldigt logiskt sätt att arbeta kombinerat med samma enkelhet som du är van vid från sociala medie-appar.

I korthet: Dashboard är den ultimata verktygslådan för det moderna nyhetsrummet.

Koll på läget

Via Dashboards startsida får du kontroll över hela arbetsflödet vid produktionsplanering. Du får en klar och tydlig överblick över ditt innehåll och dina deadlines samt dina personliga eller delade att-göra-listor och publiceringstider. Du kan enkelt söka efter;

•Mina artiklar

•Artiklar filtrerade per författare

•Filtering per status eller annan metadata

•Artiklar planerade för en specifik kanal

•Artiklar taggade med specifika kategorier, entitet eller händelse

•Fullständigt fritextsök

Kombinera många filter för att få fram ditt exakta urval

Anpassa Dashboard för dina egna behov och addera nya funktioner när, eller om, du behöver dem. Alla våra digitala verktyg fungerar i, eller tillsammans med, Dashboard och ger dina användare ett strömlinjeformat och naturligt sätt att arbeta för att öka effektiviteten. Dashboard ger också våra och era utvecklare en plattform för att snabbare få ut nya produkter till marknaden. Ni kan enkelt skriva egna Dashboard Appar och plugins och integrera dem med Dashboard om ni saknar någon viktig funktion för ert sätt att arbeta.

Nyhetsdygnet - publiceringsplanering

Kontrollera dina nyhetsflöden och distribuera nyheterna fördelat över dagen baserat på statistik och kunskap om när vissa nyheter, och visst specifikt innehåll, tas emot på bästa sätt.

Allt detta för att skapa en bättre distribution och maximalt intresse för de nyheterna i flödet vid den givna tidpunkten när flest människor konsumerar nyheter.

Newsday Planner hjälper dig att hantera en tidsslotts-baserad planeringsprocess för maximalt utfall, rätt publicering av rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

“-För oss har detta planeringsverktyg för att kunna fokusera vår digitala publicering varit till stor hjälp när det gäller att förbättra hela arbetsflödet för våra redaktörer. Vi har arbetat med tidsslottsoptimering och fokuserat på rätt publicering i rätt tid sedan tidigare. Med detta planeringsverktyg kan vi ta ytterligare steg i den riktningen” säger Marcus Ekdahl, nyhetschef på HD-Sydsvenskan.

Dina läsare förväntar sig att du ska nå ut med relevanta och korrekta nyheter. Ett digitalt planeringsverktyg hjälper dig att försäkra dig om att du levererar till läsarna och ger dig en tydlig översikt över alla planerade publiceringar.

Fördela ert innehåll i kolumner med datum- och tidsslottar. Lägg till knappar för att enklare söka efter inplanerat innehåll. Genom färgade statusikoner får du en omedelbar översyn över vad som ligger i planeringen framåt, vad som behöver godkännas och vad som är redo att publiceras.

Att planera om en tidigare lagd planering är enkelt genom att bara dra och släppa innehåll till ett annat datum och en annan tidsslott. All sådan om-planering uppdateras omgående för ditt team.

Professionella publicister använder Infomaker Dashboard.

Läs vårt produktblad om Dashboard här.

Läs mer om planering och produktion av innehåll i de relaterade artiklarna nedan,