Fördelarna med en App-plattform

Infomakers App-plattform minimerar utvecklingskostnaderna genom att leverera en out-of-the-box lösning. En kraftfull, vältestad app-plattform som gör det möjligt att lansera en mobilapp för Android och iOS utan de kostnader och resurser som de flesta förknippar med apputveckling idag.

Appen förenar funktioner som nyhetsflöde, möjligheten att följa ämnen eller geografiska områden, pushnotifikationer, onboarding, inlogg, annonsering, statistik och mycket mer. Dina läsare får en nativ, snabb och smidig användarupplevelse. Det i sin tur hjälper dig att attrahera, engagera och öka antalet användare.

Nyhetsflöde i kombination med eget urval med hjälp av ämnen, geografiskt område, skribenter, mm tillsammans med push-notifikationer ökar användandet av din app.

Helt nativ app

Med nativ menas att appen är byggd för varje plattform separat och därmed drar nytta av den unika plattformens prestanda och beteende. Ingen automatisk multi-plattform, ingen omarbetad app, ingen webbapp. Bara en snygg och smidig app, precis som dina läsare förväntar sig.

Anpassad till er grafiska profil

Appen är en white label app och skapas med din grafiska profil och navigation, integrerat med din annonsplattform, ditt prenumerationssystem, er statistisk etc. App plattformen passar utmärkt tillsammans med Infomakers writer, dashboard och Open Content backend.

Byggt för användaren

Hela app-plattformen är byggd för en slutanvändare. Prestandan, hur smidig den är och hur enkel den är att använda ger era läsare en överlägsen läsupplevelse.

Byggt för dig

Enkel onboarding, integration och publiceringsprocess. Använd din egen innehållstjänst eller koppla upp dig mot vår molntjänst. Justera vår färdiga set-up för att passa era behov.

Snabbt och smidigt

Appen laddas otroligt snabbt med swajp, smart cache, fina övergångar och stabil kod. En nativ användarupplevelse som dina läsare älskar. Och förväntar sig.

Din app, din strategi

Att komma igång med App-plattformen är enkelt. Du inkluderar ditt innehåll och din publiceringsstrategi. Därefter ditt annonssystem. Du tjänar pengar på din digitala produkt på det sätt som du föredrar.

Byggt för ditt innehåll

De helt nativa iOS- och Android-apparna, kombinerade med en molnbaserad live backend ger dina läsare en användarupplevelse av absolut högsta klass.

Framtidssäkert

Att använda Infomakers App-plattform minskar kostnaderna för utveckling och ger dig snabb access till buggfixar och förbättringar. Vi uppdaterar åt alla.

Läs mer om app-plattformens möjligheter i de relaterade artiklarna nedan eller ladda ner produktbladet om App-plattformen här.