Det personliga nyhetsflödet uppdateras live med lokala notiser och valbara pushnotifikationer. Allt detta är tillgängligt i standardpaketet för vår app-plattform.

Personligt nyhetsflöde, swajpa eller klicka för att bläddra bland artiklarna.

Enkel onboarding för användare

Använd det inbyggda onboarding-flödet för att skapa en enkel onboarding för dina användare. Du kan också ge dina användare en speciell onboarding för flöden som de själva har satt upp.

En användare kan också skapa nyhetsflöden baserat på geografiskt område genom att använda en karta för att välja ut sitt önskade område.

Enkel onboarding för att guida dina läsare att göra personliga inställningar.

Ett annat sätt är att rekommendera dina läsare är att följa ett visst ämne eller en författare i artikelvyn. Med ett enkelt klick skapar du ett unikt nyhetsflöde för din läsare.

Hur innehållet presenteras är lika viktigt som själva nyhetsflödet. Det måste laddas direkt, vara berikat och snyggt med smidig swipe, en nativ känsla samt snygg design.

Modulen för innehållsflödet är svaret på detta. Innehållet laddas snabbt och nativt och presenteras för användaren på ett snyggt sätt.

Innehållsflödet kan vara limiterat eller ha en evig scroll. Flödet kan kontrolleras av dina redaktörer eller skapas av algoritmer. Uppdateringar av innehållet pushas till användaren i realtid på samma sätt som i sociala medie-appar.

Det är live

Dina läsare är uppdaterade i realtid, när du publicerar en artikel eller annat innehåll. Genom att använda en webbaserad push app kan du skicka pushnotifikationer manuellt eller som en del av appen.

Läs mer om app-plattformen, dess funktioner och möjligheter, i de relaterade artiklarna nedan eller ladda ner produktbladet om App-plattformen som du hittar här.