Er redaktion kommer inte ens märka att de arbetar i Wordpress eftersom nästan alla användare kommer att använda Dashboard. Samma lista kan användas på flera olika ställen. Startsidan kan visa position 1-3 av Sport-listan medan Sportsidan visar position 1-10 i den ordning du sätter. Och självklart kan samma listor användas i vår App-plattform. På det här sättet sparar du tid om du önskar samma innehåll på alla plattformar.

Modern skalbar arkitektur - regelbunden utveckling och deploy

Everyware hjäler er att strukturera upp och designa sajter på ett enkelt sätt. I en responsiv värld, där skalbar arkitektur blir allt viktigare, är våra lösningar till för er och era utvecklare.

Everyware hostas i en skalbar och redundant Amazon-miljö och använder tekniker så som PHP, OpenResty, Lua, Redis och MySQL.

Infomaker kan ta fullt ansvar för drift, support och underhåll, men vi erbjuder också applikationssupport för fortsatt utveckling av er Everyware-lösning.

Infomaker Everyware hostas och övervakas i AWS, tillgängligheten övervakas i NewRelic.

Fortsatt utveckling

Vi arbetar konstant för att förbättra alla tjänster som utvecklas, underhålls och övervakas av oss på Infomaker.

Vi tror på regelbundna releaser för att öka effektiviteten och minska tiden ut till marknaden och riskerna för nedtid vid större uppgraderingar. Vi använder också Jenkins för automatiserade och säkra deployment-processer.

Utveckla själv, med oss eller tredjepartsföretag

Vi kan erbjuda applikationsansvar som ger er fördelarna med flexibel teknisk kompetens.

Att skriva egna plugins är enkelt och hur du gör är väl dokumenterat. Våra utvecklare hjälper gärna er, eller ett tredjepartsföretag, att skapa widgets anpassade för de skalbara miljöer vi sätter upp i AWS.

Ladda gärna ner och läs vårt produktblad om Everyware.

Relaterade artiklar