Om Tjänsten

Som frontendutvecklare Javascript i vårt ePaper-team i Kalmar är du med och utvecklar framtidens digitala läsning av ePaper och e-tidningar för webben.

Du kommer att jobba med skarpa utvecklare i ett team för att bygga hållbara, skalbara och öppna lösningar. Du är noggrann, älskar bra användarupplevelse och snygga webbappar. Du gillar att ställas inför utmaningar och vet att du har kapacitet att hantera dem.

I teamet arbetar du som utvecklare med alla delar av utvecklingsprocessen, från idéstadiet, systemdesign till release och retrospekt.

Några exempel på e-tidnings-publiceringar, som är gjorda med teknik från Infomaker.

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som är engagerad i utveckling och är intresserad av att både hitta förbättringar och jobba med nya idéer och utveckling. Du stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att snabbt hitta nya lösningar. Du har sedan länge ett brinnande intresse för mjukvaru-utveckling.

Vi tror att du är en driven utvecklare med fokus på modern webbteknik. Vi ser gärna att du har förståelse för JSON and XML och hur AWS fungerar. Att jobba agilt är en självklarhet. Du tycker om att utvecklas tillsammans med dina kollegor och att samarbeta med design- och UX-team. Vår strävan är en “lovable experience” i alla våra produkter.

För oss är formell utbildning relevant, men det viktigaste är du som person och ditt engagemang. Vi ser gärna att du har en utbildning på högskolenivå och att du har mångårig arbetslivserfarenhet av webb och Javascript-utveckling på hög nivå. Vi förutsätter att du kan tala och skriva svenska och engelska.

ePaper-lösningen finns som en publiceringskanal hos många mediahus idag.

Vi ger dig

Infomaker är en arbetsgivare som gärna satsar på dig, som är mån om att du ska må bra, som strävar efter att ge dig möjlighet att utvecklas inom din specialitet och som tar hänsyn till dina behov. Här jobbar du på ett modernt kontor mitt i centrala Kalmar. Flextider och tjänstepension givetvis, och ett generöst friskvårdsbidrag som många på kontoret utnyttjar för att t ex träna på lunchen. Det är gott om chanser till sociala aktiviteter med gemensamma luncher, motionera och gymma tillsammans och ta del av varandras arbete. MacBook Pro och egen mobil med bra specifikationer är självklara verktyg hos våra utvecklare. Varje morgon äter vi frukost gemensamt på kontoret.

Vi som jobbar här är en härlig mix av människor från olika delar av Sverige och världen, olika åldrar och visst är det flest killar, men vi blir fler och fler tjejer. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap där du kan låna ett av våra rum, en fåtölj, soffan på takterrassen eller jobba hemifrån om du behöver.

Om Infomaker Scandinavia AB

Vi utvecklar verktyg i världsklass inom content och publicering för dagens och morgondagens mediahus. Tusentals professionella användare och miljontals läsare använder varje dag Infomakers lösningar. Från att planera, skriva och publicera till att läsa nyheter på webben, i mobilen eller i print. I juli 2018 förvärvades Infomaker av Newscycle inc.

Om Kalmar

Kalmar växer med raketfart. Bostadsområden växer. I Kalmar bor du bekvämt och du har aldrig långt till affärer, vård och skola utan att tappa kontakten med stadspuls eller vattnet. Våra fräscha lokaler ligger mitt i vackra, centrala Kalmar och du når evenemang, kultur och natur via cykel om du vill.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Kalmar

Hur du söker: I denna rekrytering samarbetar Infomaker med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se.

Integritetspolicy

Eftersom din ansökan innehåller personuppgifter kommer vi att hantera dem i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan kontakta oss om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter.

Läs mer om ePaper