Du gillar att arbeta nära kunder och utveckla webbsajter i vår WordPress-baserade plattform Everyware, som är ett smartare WordPress anpassat för snabba publiceringsflöden. Du känner passion för front end utveckling, är social, har grafisk känsla och gillar strukturerad kod, ordning och reda. Det du bygger kommer att vara med att hjälpa och stärka journalister att nå ut med nyheter på webben.

I Everyware Core teamet arbetar du med erfarna php-utvecklare både med intern produktutveckling och i projekt med kunder. Du är ofta med i alla steg från att skapa user stories till implementation och testning hos kunder.

Dina möjligheter hos oss

Vi söker dig som är strukturerad och engagerad och får saker gjorda. Du stimuleras av bra UX känsla och du använder din erfarenhet och kreativitet för att snabbt hitta nya lösningar. Du har helt enkelt ett brinnande intresse för front end.

Vi tror att du är en driven utvecklare med fokus på webb med PHP. T ex Wordpress theme and plugin development, Gulp, Grunt, Lua, Docker, Linux basics, AWS, CI, DNS är av intresse att kunna. Att jobba agilt är en självklarhet. Du drivs av att fortsätta utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och att samarbeta med design- och UX-team.

För oss är formell utbildning relevant, men det viktigaste är du som person och ditt engagemang. Vi vill att du har högskoleutbildning eller har hunnit skaffa dig några års relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du kan tala och skriva svenska och engelska.

Vi ger dig

Infomaker är en arbetsgivare som gärna satsar på dig, som är mån om att du ska må bra, som strävar efter att ge dig möjlighet att utvecklas inom din specialitet och som tar hänsyn till dina behov. Här jobbar du på ett modernt kontor mitt i centrala Kalmar. Flextider och tjänstepension givetvis, och ett generöst friskvårdsbidrag som många på kontoret utnyttjar för att t ex träna på lunchen. Det är gott om chanser till sociala aktiviteter med gemensamma luncher, motionera och gymma tillsammans och ta del av varandras arbete.

MacBook Pro och egen mobil med bra specifikationer är självklara verktyg hos våra utvecklare. Varje morgon äter vi frukost gemensamt på kontoret.

Vi som jobbar här är en härlig mix av människor från olika delar av Sverige och världen, olika åldrar och visst är det flest killar, men vi blir fler och fler tjejer. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap där du kan låna ett av våra rum, en fåtölj, soffan på takterrassen eller hemifrån om du behöver.

Om Infomaker Scandinavia AB

Vi utvecklar verktyg i världsklass inom content och publicering för dagens och morgondagens mediahus. Tusentals professionella användare och miljontals läsare använder varje dag Infomakers lösningar. Från att planera, skriva och publicera till att läsa nyheter på webben, i mobilen eller i print. I juli 2018 förvärvades Infomaker av Newscycle inc.

Om Kalmar

Kalmar växer med raketfart. Bostadsområden växer. I Kalmar bor du bekvämt och du har aldrig långt till affärer, vård och skola utan att tappa kontakten med stadspuls eller vattnet. Våra fräscha lokaler ligger mitt i vackra, centrala Kalmar och du når evenemang, kultur och natur via cykel om du vill.

Övrig information

Vi har hittat den vi sökte för den här platsen på Infomaker. Se gärna våra andra annonser nedan om karriärmöjligheter hos oss och glöm inte att vi alltid söker talanger.

Integritetspolicy

Eftersom din ansökan innehåller personuppgifter kommer vi att hantera dem i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan kontakta oss om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter.

Våra karriärsmöjligheter