Infomaker är ett innovativt, framåt, nordiskt företag inom content management och publicering. En stor del av media du läser och konsumerar har producerats eller presenterats via våra plattformar. I somras tog vi steget att bli en internationell aktör genom att förvärvas av Newscycle inc.

Vi förändrar hur mediaföretag arbetar och publicerar. Vi gör mediahusen starkare genom helt nya digitala verktyg för produktion av innehåll och presentation på webb, i appar och print. Vi driver på digitaliseringen hos stora och små mediahus lokalt, såväl som globalt i världen.

I Kalmar ligger vårt Content Lab. Där arbetar vi innovativt, agilt och prestigelöst med utveckling av programvara och plattformar för mediabranschen. Newscycles globala organisation implementerar lösningarna hos kunder runt om i världen. Vi främjar oberoende journalistik utan teknikstrul. Vi jobbar tillsammans med våra kollegor och kunder på en global nivå.

Infomaker är en arbetsgivare som gärna satsar på dig, som är mån om att du ska må bra, som strävar efter att ge dig möjlighet att utvecklas inom din specialitet och som tar hänsyn till dina behov. På vårt ljusa och öppna kontor, som ligger centralt i Kalmar är det gott om chanser till sociala aktiviteter som till exempel att ta gemensamma luncher, motionera och gymma tillsammans och ta del av varandras arbete. Vi som jobbar här är en härlig mix av människor från olika delar av Sverige och världen, olika åldrar och visst är det flest killar, men vi blir fler och fler tjejer.

Vi förstärker vår utvecklingsorgansation genom att söka flera nya stjärnor till våra utvecklingsteam och fler nya tjänster är på gång.

Här är de öppna positionerna:

ePaper

Webbapp

Open Content

Webb presentation

Om Infomaker Scandinavia AB

Vi utvecklar verktyg i världsklass inom content och publicering för dagens och morgondagens mediahus. Tusentals professionella användare och miljontals läsare använder varje dag Infomakers lösningar. Från att planera, skriva och publicera till att läsa nyheter på webben, i mobilen eller i print. I juli 2018 förvärvades Infomaker av Newscycle inc. Newscycle verkar på den globala marknaden med lösningar inom hela kedjan av mediaproduktion.

Om Kalmar

Kalmar växer med raketfart. Bostadsområden växer. I Kalmar bor du bekvämt och du har aldrig långt till affärer, vård och skola utan att tappa kontakten med stadspuls eller vattnet. Våra fräscha lokaler ligger mitt i vackra, centrala Kalmar och du når evenemang, kultur och natur via cykel om du vill.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Kalmar

Hur du söker: I denna rekrytering samarbetar Infomaker med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se.

Integritetspolicy

Eftersom din ansökan innehåller personuppgifter kommer vi att hantera dem i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan kontakta oss om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter.