I Kalmar ligger vårt Content Lab. Där arbetar vi innovativt, agilt och prestigelöst med utveckling av programvara och plattformar för mediabranschen. Newscycles globala organisation implementerar lösningarna hos kunder runt om i världen. Vi främjar oberoende journalistik utan teknikstrul. Vi jobbar tillsammans med våra kollegor och kunder på en global nivå.

Nu söker vi flera nya stjärnor till våra utvecklingsteam och fler nya tjänster är på gång.

Kolla in alla annonserna här:

Vi utvecklar verktyg i världsklass inom content och publicering för dagens och morgondagens mediahus. Tusentals professionella användare och miljontals läsare använder varje dag Infomakers lösningar. Från att planera, skriva och publicera till att läsa nyheter på webben, i mobilen eller i print. I juli 2018 förvärvades Infomaker av Newscycle inc.

Vi förändrar hur mediaföretag arbetar och publicerar. Vi gör mediahusen starkare genom helt nya digitala verktyg för produktion av innehåll och presentation på webb, i appar och print. Vi driver på digitaliseringen hos stora och små mediahus lokalt, såväl som globalt i världen.

Kalmar - nära till allt

Kalmar växer med raketfart. Bostadsområden växer. I Kalmar bor du bekvämt och du har aldrig långt till affärer, vård och skola utan att tappa kontakten med stadspuls eller vattnet. Våra fräscha lokaler ligger mitt i vackra, centrala Kalmar och du når evenemang, kultur och natur via cykel om du vill.

hur söker jag?

Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Kalmar

Hur du söker: I denna rekrytering samarbetar Infomaker med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se.

Integritetspolicy

Eftersom din ansökan innehåller personuppgifter kommer vi att hantera dem i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan kontakta oss om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter.