Om Tjänsten

Du kommer i ditt dagliga arbete som junior SysOps att jobba tätt tillsammans med DevOps-teamet. Och med tiden kommer du ta över det större ansvaret för uppsättning av serverinfrastruktur och applikationer i Amazon Web Services. Detta innebär bland annat att jobba med automatiseringsapplikationer så som AWS Cloudformation, Ansible och Jenkins.

Du kommer också att bli expert på våra mjukvaruprodukter och ge kunder och konsulter supporthjälp vid frågor som rör konfiguration och lättare felsökningsärenden i våra miljöer.

Vi erbjuder ett jobb där du får jobba med många spännande produkter och tekniker.

Din roll kommer inledningsvis anpassas för att avlasta DevOps-teamet från dagliga sysslor och kundprojekt. Detta för att bygga upp en djupgående kunskap om våra produkter. Därefter finns goda möjligheter att ta vidare karriärsteg som till exempel DevOps.

Placering på vårt centralt belägna kontor i Kalmar.

Kvalifikation

Du är i grund och botten en ordningsam person med ett gediget datorintresse.

Du trivs bäst på jobbet när du får jobba strukturerat och lägger stor vikt vid att följa eller ta fram standardiserade arbetsflöden för att installera och uppgradera serverinfrastruktur.

Kanske har du en eller ett par egna servrar hemma i garderoben som du pysslar om på fritiden?

På jobbet är du självgående och ansvarstagande. Du identifierar brister i arbetssätt och räds inte dokumentation. Vi ser även att du är säkerhetsmedveten, noggrann och ansvarstagande.

Kunskapskrav: Linux, bash, git, scripting, talar flytande engelska

Grundläggande kunskaper: Docker, databashantering, nätverk

Meriterande: Ansible, Amazon Web Services, Jenkins

Då vi arbetar i en internationell miljö med globala möjligheter är det av stor vikt att du kan kommunicera muntligt och skriftligen på engelska.

Om arbetsgivaren

Infomaker är nu Naviga – en ledande leverantör av programvara och tjänster som driver medierika industrier. Med huvudkontor i Bloomington, MN och regionala kontor över hela världen är Naviga en pålitlig partner som jobbar med över 2500 nyhetsmedier, TV- och radiosändningar, tidskrifter, finansiella tjänster och företagskunder i 45 länder.

Läs mer på: www.navigaglobal.com

Om Kalmar

Kalmar växer med raketfart. Bostadsområden växer. I Kalmar bor du bekvämt och du har aldrig långt till affärer, vård och skola utan att tappa kontakten med stadspuls eller vattnet. Våra fräscha lokaler ligger mitt i vackra, centrala Kalmar och du når evenemang, kultur och natur via cykel om du vill.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Naviga med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan.

Integritetspolicy

Eftersom din ansökan innehåller personuppgifter kommer vi att hantera dem i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan kontakta oss om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter.

Photos by Vibeke Ewing