Om Tjänsten

Som junior utvecklare i webbteknik / Javascript / React i vårt Core Content Creation team utvecklar du delar till våra verktyg som som våra kunder använder för att skapa, planera och presentera nyheter i mobil, på webb och i print.

Du gillar att lära och inspireras av att arbeta i team med skarpa utvecklare för att bygga hållbara, skalbara och öppna lösningar som kommer att användas av tusentals nöjda användare runt om i världen.

I teamet arbetar du med avgränsade delar av utveckling av våra produkter för Content Creation, och du är oftast med på allt från idéstadiet till retrospekt.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som nyfiken, aktiv och får saker gjorda. Du har ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling och teknik.

Vi tänker att du är en utvecklare med fokus på webbteknik / Javascript / React. Du använder Javascript och Node och du har förståelse för JSON and XML och kanske hur AWS fungerar. Att jobba agilt är en självklarhet. Vi jobbar i Jira och med Github och Bitbucket. Du tycker om att utvecklas tillsammans med dina kollegor och att samarbeta med design- och UX-team. Vår strävan är en “lovable experience” för användarna i alla våra produkter.

För oss är formell utbildning relevant, men det viktigaste är du som person och ditt engagemang. Vi ser gärna att du har en utbildning på högskolenivå eller motsvarande yrkeserfarenhet och att du är riktigt sugen på att få erfarenhet av Javascript / React-utveckling. Vi förutsätter att du kan tala och skriva svenska och engelska.

Vi ger dig

Infomaker är en arbetsgivare som gärna satsar på dig, som är mån om att du ska må bra, som strävar efter att ge dig möjlighet att utvecklas inom din specialitet och som tar hänsyn till dina behov. Här jobbar du på ett modernt kontor mitt i centrala Kalmar. Flextider och tjänstepension givetvis, och ett generöst friskvårdsbidrag som många på kontoret utnyttjar för att t ex träna på lunchen. Det är gott om chanser till sociala aktiviteter med gemensamma luncher, motionera och gymma tillsammans och ta del av varandras arbete. MacBook Pro och egen mobil med bra specifikationer är självklara verktyg hos våra utvecklare. Varje morgon äter vi frukost gemensamt på kontoret.

Vi som jobbar här är en härlig mix av människor från olika delar av Sverige och världen, olika åldrar och visst är det flest killar, men vi blir fler och fler tjejer. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap där du kan låna ett av våra rum, en fåtölj, soffan på takterrassen eller hemifrån om du behöver.

Om Infomaker Scandinavia AB

Vi utvecklar verktyg i världsklass inom content och publicering för dagens och morgondagens mediahus. Tusentals professionella användare och miljontals läsare använder varje dag Infomakers lösningar. Från att planera, skriva och publicera till att läsa nyheter på webben, i mobilen eller i print. I juli 2018 förvärvades Infomaker av Newscycle inc.

Om Kalmar

Kalmar växer med raketfart. Bostadsområden växer. I Kalmar bor du bekvämt och du har aldrig långt till affärer, vård och skola utan att tappa kontakten med stadspuls eller vattnet. Våra fräscha lokaler ligger mitt i vackra, centrala Kalmar och du når evenemang, kultur och natur via cykel om du vill.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till ev uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Kalmar

Hur du söker: I denna rekrytering samarbetar Infomaker med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se.

Integritetspolicy

Eftersom din ansökan innehåller personuppgifter kommer vi att hantera dem i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan kontakta oss om du vill ändra eller ta bort dina uppgifter.

Våra karriärsmöjligheter