Innehållsleverantörer, som TT Nyhetsbyrån, har gjort sitt innehåll tillgängligt i Writern. Andra levererar en integration mot sin tjänst som exempelvis videoleverantören Sceen 9. Ytterligare andra erbjuder sina tjänster integrerat med den Digitala Writern, som AI-taggningstjänsten från Elysium.

Du kan också integrera er egen tjänst, som ett bildarkiv, en undersökningstjänst, en AI-robot eller något annat och addera nya funktioner till Digitala Writern såsom grafer, inspelningar, tal eller liknande.

Kontakta oss på info@infomaker.se om du vill bli en del av Writerns utvecklarekosystem.

Exempel på tredjepartsintegrationer

Det är flera leverantörer som utvecklat egna pluginer till Writern. Här är några exempel:

- Norkon Computing Systems AS med Livecenter för visning av live matchreferat.

- PlayAd Media Group med integration för videolösningen Youplay.

- TT Nyhetsbyrån med TT-material.

- Screen 9 har en videointegration.

- Tansa AS ger tillgång till språkliga verktyg i Writern.

- Elysium AB med AI- taggningsverktyg för automatiserat arbetssätt.

- Imatrics med integration till AI-taggning.

Därtill har Infomaker utvecklat stöd för:

- Sociala Medier (Facebook, Instagram, Twitter),

- Youtube,

- telegramleverans från AP,

- Hunspell stavningskontroll,

- Google Kartintegration

med flera.

Skapa, planera, lagra och publicera

Ge era journalister, publicister, redaktörer och utvecklare de bästa förutsättningarna för att skapa, hantera och leverera engagerande innehåll till era läsare på vilken kanal, plattform eller enhet ni vill. Från mobilappar och i sociala nätverk till webbsajter, ePaper och print.

Modulerna i ekosystemet är flexibla, sofistikerade verktyg som fungerar sömlöst tillsammans samtidigt som de kan fungera på egen hand. Det är också en komplett plattform där allt fungerar tillsammans, från planering till publicering och utvisning.

Våra lösningar driftas i molnet, övervakade och hanterade av oss 24/7. Vi är beredda att hjälpa er med alla sorters problem som kan uppstå från “hur gör jag” till kritiska produktionsproblem.

Vi erbjuder också ett så gott som helautomatiserat sidproduktionsverktyg för att garantera en smidig och effektiv printproduktion.

Ett erfaret team av projektledare, konsulter, utvecklare och kundsupportmedarbetere över hela Norden finns tillgängliga för att hjälpa er med projekt, diskussioner, utveckling eller supportärenden.

Läs mer om Digitala Writern i vårt produktblad, ladda ner det här.

Relaterade artiklar