Lean printproduktion

Newspilot ger en mycket god översikt över planeringen, av vad som ska produceras och publiceras, det är lätt att ha kontroll över att innehåll publiceras enligt plan. Planering av resurser och innehållsproduktion går hand i hand. Planeringsmöten kan hållas baserat på översikten av planeringen i Newspilot. Som redaktör har du en god översikt av hur materialet växer fram under produktion, du får information om textlängder, bilder, grafik, video som adderas och vem som gör vad.

I Newspilot är det lätt att dela innehåll mellan upplagor, tidningar, magasin och digitala kanaler. Material kan vara länkade under produktionen och kopplas loss för kanalspecifik redigering vid publiceringstillfället.

Du väljer om du vill arbete i en ren webbaserad miljö, då använder du Infomaker Dashboard och Writer. I desktop applikationen får du tillgång till fler funktioner för att hantera avancerad printproduktion. Idag arbetar många reportrar och frilansare i de webbaserade Dashboard och Writer och nyhetsdesken som är på plats i tidningshuset använder Newspilot desktop applikationen.

Whiteboard

Newspilot Whiteboard har utvecklats med idéer från fysisk whiteboard och pappersark till en digital whiteboard där både annons och redaktionellt innehåll planeras och produceras. Dra och släpp annonser, annonsbokningsytor, artikelmallar, mm och låt InDesign server skapa sidor utifrån din planering.

Newspilot Whiteboard är en del i vår desktop applikation för avancerad printproduktion. Ladda gärna ner vårt produktblad om Newspilot här.

Läs mer om planering och produktion av innehåll i de relaterade artiklarna nedan,