Anpassad med din logotyp, typografi och färger, allt inom de färdiga artikelmallarna, eller skapade från scratch, unika för dig.

Digitala utgåvor skapas genom att använda Dashboard-appen “Listor & paket”. Det är en snygg, strömlinjeformad och snabb process där du använder Infomakers digitala Writer och paket-appen för att skapa utgåvorna. Editioner kan också skapas genom att använda AI och algoritmer.

Det finns även support för olika sorters utgåvor. Du kan skicka ut en morgonutgåva och en kvällsutgåva med olika teman.

Använd pushnotifikationer för att uppmärksamma dina läsare på att det finns nya utgåvor tillgängliga.

Det är snabbt! Digitala Editioner är en nativ användarupplevelse. Utgåvorna laddas snabbt och presenteras snyggt med subtila animeringar som användaren mest noterar som en premium-känsla. Som vi har sagt tidigare, “the devil is in the details”.

Kom igång direkt. De digitala utgåvorna använder ditt innehåll, skapat med vår digitala Writer eller innehåll integrerat med plattformen. Genom att dra och släppa innehåll i Listor & Paket-appen kan du skapa och förhandsgranska en digital utgåva på ett par minuter.

Läs mer om app-plattformen i de relaterade artiklarna nedan eller ladda ner produktbladet om App-plattformen som du hittar här.