Dina användare kommer att älska det!

Med Infomakers e-papperslösning erbjuder du dina användare den bästa möjliga läsupplevelsen, oavsett enhet. Du kommer igång med din lösning på nolltid tack vare våra färdigutvecklade moduler som ger er minimal utvecklingstid.

Infomakers E-pappersapp är intuitiv och lätt att använda tack vare utmärkt UX. Vår lösning levereras full av funktioner såsom mobilläge, social delning, pushnotiser och automatisk nedladdning, spara eller skriv ut samt användarinteraktioner.

Varför e-papper?

En nöjd användare är en återkommande användare. En användare som uppskattar ditt digitala universum och därmed värderar det högre. I korthet innebär det både mer frekventa läsvanor, mer lojala användare och mer långsiktiga användarrelationer, och därmed inkomster.

Hur fungerar det?

Infomakers e-papper är paketerat på ett sätt som gör att det går snabbt att implementera. Det utgår från en design som med enkel konfiguration kan anpassas till din produkts branding (färger, grafik och typsnitt) och levereras med given grundfunktionalitet.

Önskas tilläggsfunktionalitet eller ytterligare anpassad design går det att beställa extra, det är enkelt att lägga till ….