För många användare är ePaper en digital instegsprodukt som i sin tur leder vidare till andra digitala erbjudanden såsom nyhetsappar.

Vi erbjuder bland annat korsord där användaren fyller i varje ord med hjälp av det inbyggda tangentbordet.

Hitta rätt med arkivsöket

Arkivet är en funktion som många användare värdesätter och använder. Sidarkivsöket är snyggt integrerat som en del av toppnavigationen i ePaper vilket gör det lätt att nå och använda. Söket sker otroligt snabbt och sökresponsen är omedelbar. Din läsare behöver bara skriva in tre bokstäver för att sökningen ska initieras.

Sökresultatet presenteras i en snygg, läsvänlig lista som ger läsaren en snabb överblick, eller via sidarkivet där artiklar/uppslag innehållandes läsarens eftersökta innehåll visas.

Arkivsökfunktionen innebär att dina läsare spenderar mer tid med att ta del av ditt innehåll och därigenom upplever ett större värde av er publikation.

Bilden till vänster nedan visar hur det ser ut vid en social share, det vill säga när en användare delar med sig av ditt innehåll till en vän. Den högra bilden visar istället hur sökresultatet vid ett arkivsök presenteras för en användare.

Ladda ner produktbladet om ePaper där all informations finns samlad.

Läs mer om ePaper