Pluginet gör det möjligt att snabbt och enkelt söka och hitta videos och livestreams och att addera dem till en artikel.

Flowplayers plugin har förutom sökfunktionen även en dra-och-släpp funktionalitet för att placera videoklippet på den plats i artikeln där du önskar det. För publicister med stora videobibliotek finns möjligheten att filtrera sin sökning för att enklare hitta det önskade materialet.

“Vi uppskattar verkligen att arbeta med Infomaker och deras kunder för att göra video- och live streaming till en naturlig del av det redaktionella arbetet. Infomakers digitala Writer gör det möjligt att på ett väldigt enkelt sätt skapa välintegrerade plugins och vårt nya plugin kan snabbt konfigureras för att passa in i publiceringsflödet för video och livesändningar” säger Emanuel Viklund, VD Flowplayer.

“Flowplayers plugin till den Digitala Writern gör det lika enkelt för reportern att arbeta med video som med text och bild. För våra gemensamma kunder innebär det en effektivare vardag utan krångel och kostnader för integration. Och det är precis vad ekosystemet kring våra digitala verktyg och olika samarbetspartners handlar om” säger Peter Månsson, CTO/CPO Infomaker.

För att komma igång med Flowplayer i Writern kontaktar du din vanliga kontaktperson på Flowplayer eller Infomaker.

Frågor besvaras gärna av,

Peter Månsson, CTO/CPO Infomaker

Tele: +46 70 55 884 80

E-post: peter.mansson@infomaker.se

Emanuel Viklund, CEO,Flowplayer

Tele: +46 76 222 78 53 eller +1 917 675-3457

E-post: emanuel.viklund@flowplayer.com

Om Infomaker

Infomaker arbetar med lösningar för publicering, arkivering och distribution av innehåll åt marknadens största mediehus och tidningar. Med över 250 kunder i Sverige, Norge, Finland och Holland, och mer än 25 års branscherfarenhet, kan vi erbjuda våra kunder det allra bästa när det kommer till publicering, oavsett om det gäller print eller digitalt.

Vårt redaktionella system Newspilot har varit journalisters och redaktörers arbetsredskap i snart 15 år. Till detta kopplar vi Open Content, molnbaserade arkivlösningar, ePaper, Nyhetsappar, Writer och Dashboards. Allt för att göra vardagen enklare för dem som skapar nyheterna, och upplevelsen starkare för den som tar del av dem.

Om Flowplayer

Flowplayer erbjuder en komplett video platform med både VOD och Live särskilt utvecklad utifrån de behov som mediahus och publicister har. Vår lösning är världens mest använda videolösning som du själv kan anpassa till dina behov och till ditt eget eller någon av dina kunders design och form. Vår lösning erbjuder “next generation video technology” vilket innebär att vi levererar världens snabbast laddande video spelare och ett fantastiskt stöd för live sändningar.

Flowplayer arbetar med publicister över hela världen som en snabb och agile partner för att tillsammans med våra kunder och partners tillsammans säkerställa att vi har världens modernaste lösning för video och live.

Vi har tillsammans med flera av våra kunder utvecklat lösningar som möjliggjort för dem att öka lönsamheten i sina digitala satsningar både genom en växande stock av digitala prenumeranter och ökade annonsintäkter bl a genom Native annonsering och sponsorships.