LNU's Peter Aronsson och Ann-Charlotte Larsson,tillsammans med galavärden Björn Mortensen

Priset delades ut av Linnéuniversitets rektor Peter Aronsson och Ann-Charlotte Larsson, vicerektor med ansvar för samhällelig drivkraft vid Linnéuniversitetet.

– Fantastiskt roligt, vi blev glada redan över nomineringen så det här känns väldigt bra! Jag blir rörd, glad och ödmjuk på samma gång över orden i motiveringen, tackade Peter Månssons när han tillsammans med Patrik Granlöv och Nina Månsson tog emot priset.

Patrik Granlöv, Nina Månsson och Peter Månsson i samtal med Björn Mortensen när priset mottogs. Bild från Barometern.se videosändning, se nedan.

Juryns motivering till priset

Infomaker Scandinavia AB låter samverkan med Linnéuniversitetet vara en del av företagets strategiska arbete med utbildning, innovation och kompetensförsörjning. Infomaker Scandinavia AB är nyfikna och experimentella i sitt sätt att möta studenter och forskare. Att delta som gästföreläsare, i utbildningsplanering och mentorprogram samt informellt i sociala aktiviteter tillsammans med studentföreningarna, är några av formerna för samarbete. Genom att även vara drivande i utveckling och genomförande av utbildningar för yrkesverksamma och för att inspirera fler tjejer att välja IT som utbildning och yrke, bidrar Infomaker Scandinavia AB också till branschens utveckling. Företaget manifesterar i sin samverkan orden nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet.

Läs mer

Läs hela artikeln på LNU's webb.

Barometern filmade hela prisutdelningen. Här en länk till delen där Infomaker mottog priset. Barometern.se (subscribed content).

Publicering av nyheten på Facebook.

Nomineringen:

Ytterligare läsning

Newscycle Press release that Infomaker receives the Prize (Engelska)

Nominations to Collaboration award of the year (Engelska)

Nomineringar till Årets universitetspartner (Svenska)

Press release at Newscycle.com (Engelska)

Infomaker nominerades också till Kalmar Science Park. Där blev de glada vinnarna Consultify. (Svenska)

Nomineringar till Kalmar Science Park Award (Svenska)