Infomakers ePaper-app är tillgänglig för iOS, Android och desktop. Givetvis anpassas de till din grafiska profil, typografi och era färger samt förinställda artikelmallar. Alternativt skapar vi nya från grunden, unika för dig. Vårt team står redo att hjälpa dig implementera din grafiska design, dina ikoner, navigationsknappar, typsnitt och färger.

Garanterad tillgänglighet och stabilitet - varje dag

Att försäkra oss om att din publikation finns tillgänglig när som helst och vart som helst är vår prio 1. Vi tar hand om det tekniska medan du fokuserar på innehåll. Infomakers ePaper ligger i Amazons molntjänst vilket erbjuder en extremt hög redundans, pålitlighet och kapacitet. Hela maskineriet övervakas och supportas av Infomakers utvecklare och tekniker, redo att hjälpa dig 24/7 om så skulle behövas.

Publiceringsprocessen har inbyggd felhantering och självläkande mekanismer som proaktivt löser flera sorters problem - från att optimera ditt innehåll till att hantera internetanslutning.

Enkelt att publicera

Producera din tidning eller ditt magasin precis som du brukar, ladda upp innehållet och sen tar vi hand om resten. Eller låt oss integrera själva uppladdningsprocessen i ditt redaktionella arbetsflöde, exempelvis Newspilot eller Open Content. Svårare än så är det inte.

För att förhandsgranska, uppdatera en edition eller skicka push notiser, loggar du bara in till ePaper admin-gränssnitt, där hittar du alla verktyg du behöver.

Några av våra nöjda ePaperskunder.

Öppet för integration

Oavsett om du fokuserar på att spåra trafik, annonsera eller publicera kommer du att bli glad att höra att Infomakers ePaper är öppet för integration mot alla större redaktionella system, prenumerationstjänster, analysverktyg och plattformar. Men du kan också använda det som en helt separat lösning för snygg, högkvalitativ ePaper publicering.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig komma igång direkt!

Se vår presentation om hur du sätter upp ditt ePaper här.

Ladda ner produktbladet om ePaper där all information finns samlad.

Läs mer om ePaper