Med en användarvänlig design, som dina läsare kommer att uppskatta, hjälper Infomakers ePaper dig att växa och utöka din digitala affär.

Läs nedladdade utgåvor i lugn och ro.

En läsplatta är den perfekta partnern när din läsare ska ta del av ditt ePaper i soffan eller på resa. Läsaren kan bläddra mjukt genom sidorna, zooma in och se hur grafiken behåller sin skärpa oavsett zoomnivå, eller klicka sig vidare och läsa det som är extra intressant i en mer lättläst artikelvy.

Zooma in på sidan med högsta kvalité.

Vårt mål är att göra dina läsare glada!

Vi vet att mottagare av nyheter gillar att läsa dem i sina mobiler. Därför erbjuder vi ett artikelläge i vårt ePaper som gör en nyhet mer lättläst på en mobilskärm. Infomakers ePaper för smartphones har en slimmad design och är helt anpassad till mobilskärmen och dess navigation. Artikelläget är extra uppskattat för sin enkla navigering och är ett bra alternativ för dem som läser en digital utgåva.

Läs tidningen i artiklläge eller sidvyn.

I desktop-versionen erbjuder vi en helt överlägsen, HTML-baserad, e-pappersläsare med superskarp grafik och snabb, mjuk bläddring. Artikelläget finns inbyggt också i desktopversionen av ePaper för den som önskar. Startsidan visar din senaste utgåva tillsammans med bilagor och övrigt relaterat innehåll som gör det enkelt för användaren att snabbt navigera till önskad del.

Svajpa mellan sidor eller navigera till rätt sida direkt - lätt och intuitivt.

Väx digitalt med ePaper

Infomakers ePaper lösning är en del av vår kompletta app-plattform som stärker din digitala utveckling och tillväxt. Addera nytt innehåll till ditt e-papperserbjudande så som nyhetsflöden och digitala utgåvor. Allt på ett väldigt kostnadseffektivt sätt.

Vi har utvecklat och testat vårt ePaper under flera år och erbjuder nu en uppskattad, pålitlig och högkvalitativ tjänst utan strul.

Vill du provläsa ett Infomaker ePaper finns tidningen HD-Sydsvenskans gratistidning Hallå för nedladdning i Appstore och på Google Play .

Ladda ner produktbladet om ePaper där all information finns samlad.

Läs mer om ePaper