Lägger dina reportrar mer tid på publiceringen av artiklar än att rapportera nyheterna? Stanna till hos Infomaker eller Newscycle och var med på en demo av applikationerna som fått svenska Stampen lokala mediers medarbetare att tänka på ”content first”. Eller kolla hur vi stärker reportrarnas möjligheter att leverera nyheter oavsett var de befinner sig.

Google DSM (DoubleClick Sales Manager) avvecklas 2019; nu är det hög tid att hitta ersättningen – den finns hos oss. Lösningen som fungerar direkt med Google. Det är en riktigt bra ersättning, som kan täcka annonseringens behov från säljmöjlighet till annonsaffär. Lösningen är Salesforce-anpassad och dina befintliga DSM data kan vi konvertera kostnadsfritt. Stanna till hos Newscycle för demo och rådgivning.

Letar du efter sätt att inspirera dina prenumeranter och öka lojaliteten? Events och utställningar är erkända sätt att behålla prenumeranter. Aftenposten i Norge upptäckte att 84% av nya digitala prenumeranter fortsatte som lojala prenumeranter efter att ha deltagit i ett event, jämfört med 51% för de som inte varit med. Låter det som en intressant strategi för dig som publicist. Kom till vår monter så visar vi hur enkelt det är med Élan Exhibition event planning software.

Du känner till betydelsen av nyheter i alla kanaler och vill få det att fungera på bästa sätt. Vi älskar nyheter i alla former, och med upp till 85% av nyhetskonsumtionen på mobila enheter (beroende på var man befinner sig) förstår vi hur viktigt det är med både en bra mobilanpassad webb och fantastiska app-lösningar med rätt känsla som kan pusha nyheter till läsarna. Diskutera dina utmaningar med oss! Vi älskar att berätta om möjligheterna med presentation i digitala medier.

Det är så mycket att se och upptäcka på WAN-IFRA, och vi hoppas att du tar dig tid att besöka våra två grann-montrar C.02 och D.03 för att diskutera just dina publiceringsbehov.

Newscycle is stronger than ever and ready to power your present and fuel your future.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Vi ser fram emot att ses i Berlin!